Door: NU.cw
13 januari 2021

Een seadoo-bestuurder is dinsdag avond omstreeks 18:10 uur in de problemen gekomen. Het Rescue & Coordination Center (RCC) van de Kustwacht kreeg rond die tijd een melding van een omstander die zag hoe de bestuurder van een seadoo in zee was gevallen en zijn seadoo niet meer kon bereiken.

Dit gebeurde ongeveer 500 meter uit de kust ter hoogte van Zanzibar. Op dat moment was een patrouille van de kustwacht bij het Spaanse Water. de patrouille is meteen naar de locatie gegaan om assistentie te verlenen.

Bij aankomst zag de kustwachtbemanning van de Metal Shark dat de 32-jarige man al door de bestuurder van een andere seadoo uit het water was gehaald. De kustwacht heeft de seadoo toen naar het strand van Palapa gebracht.

Hoewel de man aangaf zich goed te voelen heeft de commandant van de Metal Shark een ambulance laten komen, aangezien hij water had binnengekregen.

De man is voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht. Daar heeft men geconstateerd dat er te weinig zuurstof in zijn bloed zat. Hij maakt het verder goed.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram