donderdag 24 juni 2021 04:34
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
12 januari 2021

PAR-Statenlid Jeser El Ayoubi heeft maandag zijn zetel officieel ingeleverd aan het parlement. El Ayoubi diende vorige maand zijn ontslag in als lid van de gele partij en zou aanblijven als parlementariër totdat er een nieuwe kandidaat was die hem zou opvolgen.

Deze is inmiddels gevonden: Emmilou Capriles. Naar alle waarschijnlijkheid zullen aanstaande donderdag de geloofsbrieven van Capriles worden behandeld in het parlement, zodat ze kan worden beëdigd als parlementariër. Capriles stond 11e op de verkiezingslijst van de PAR in 2017.

El Ayoubi verklaart tegenover NU.cw dat de meest belangrijke reden om op te stappen het verschil van visie en uitvoering is in de manier van beleidsvoering binnen en tussen de partijorganen.

"Afscheid van de PAR betekent dat ik klaar ben met de PAR, maar nadrukkelijk met het laatste en huidige partijbeheer"', aldus El Ayoubi. Zijn vertrek is volgens eigen zeggen wel in vrienschappelijke sfeer verlopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram