dinsdag 12 september 2023 18:14
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
11 januari 2021

De Curaçao Restaurant Association (CRA) juicht de versoepelingen van de coronamaatregelen toe. Maar haast zich er wel bij te zeggen te hopen dat de verruiming binnenkort verder uitgebreid wordt.

"De verruiming van de openingstijden zal de meeste restaurants een beetje financiële adem geven", aldus Egon Sybrandy, Business Director van CRA tegen NU.cw.

Sybrandy zegt te blijven streven naar heropening van de binnenrestaurants, aangezien die enorm te lijden hebben onder de maatregelen. Bij de persconferentie van de overheid maandag werd duidelijk gesteld dat restaurants binnen nog niet open mogen.

CRA zegt in gesprek te zijn met de overheid over opening van binnenrestaurants. "We zijn inmiddels in gesprek over een protocol hierover. En we hopen snel nog weer een uurtje extra te krijgen", aldus Sybrandy.

"Hoewel we blij zijn dat we van 20.00 uur naar 22.00 uur gaan, hebben we daarvoor altijd beargumenteerd dat 22.00 uur sluiting voor een restaurant te vroeg is, omdat je de koffie en het likeurtje niet meer kunt verkopen, met andere woorden een belangrijk stuk omzet", aldus Sybrandy.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram