woensdag 6 december 2023
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

De bouw van “The Wharf”, het project van luxe appartementen bij de Kleine Werf, verloopt volgens planning. Dat is dit weekend bekend gemaakt.

“The Wharf” is een initiatief van Curaçao Ports Authority in samenwerking met JCC Development. Het project van bijna 20 miljoen gulden is vorig jaar januari gestart. De bouwfase waarin, door middel van heiwerkzaamheden, de fundering wordt versterkt is onlangs afgerond.

De bouw van de fundering zelf vangt binnenkort aan, gevolgd door de bouw van de appartementen. Het bouwen van de fundering duurt een paar maanden.

De ontwikkelaars verwachten dat dit project zal bijdragen aan een toename van commerciële activiteiten in Punda en omgeving. “Daarom is de voortzetting van projecten die van toegevoegde waarde zijn voor de economische ontwikkeling van Curaçao, zeker in deze uitdagende tijden, zeer belangrijk”, zo staat te lezen in een persbericht.

Het project van fase 1 bestaat uit 31 hoogwaardige appartementen in het topsegment, vier stadsappartementen en 1000 m² commerciële ruimte voor restaurants en winkels.

De appartementen zijn allen te bereiken vanuit de privé parkeergarage beneden via een privé lift die direct in het entreegebied van de woningen komt. Alle appartementen hebben een berging grenzend aan de parkeergarage.