woensdag 21 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Politieke partij Partido Mavis heeft weer een aantal nieuwe kandidaten gepresenteerd. Partido Mavis, wat staat voor Maneho Asertá, Visibel I Sigur (Partij voor een Trefzeker, Transparant en Betrouwbaar Beleid), zegt ambitieuze, maar realistische strategische doelen voor Curaçao te hebben geformuleerd. De partij bevestigt deel te nemen aan de voorverkiezingen.

Volgens Partido Mavis lijken de partijprogramma’s van de verschillende partijen inhoudelijk sterk op elkaar. “Het is dezelfde grammofoonplaat die keer op keer wordt afgespeeld”, aldus partijleider Mavis Albertina.

“Maar keer op keer komen die goede bedoelingen niet uit en inmiddels hebben de problemen zich opgestapeld tot een enorme rijstebrijberg waar we ons bijna niet meer doorheen kunnen eten.”

Albertina zegt dat de partij de nadruk legt op het hoe: een structurele, multidisciplinaire, projectmatige en bedrijfsmatige aanpak van problemen.

De nieuwe kandidaten van de partij zijn Maria Zelia Rodrigues Goncalves (56), sector coördinator van de afdeling Horeca op een SBO-school, Elisabeth de Kort (32), cluster assistent binnen het CMC ziekenhuis, Rafael Oliana (55), data analist, entrepreneur en manager van zijn eigen vakantievilla en Coraline Kooijstra (57), grondlegster en directrice van Stichting Kinderbescherming.

Partido Mavis zegt naar de voorverkiezingen eind januari te gaan.