vrijdag 23 juli 2021 16:33
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
6 januari 2021

Politieke partij VISHON heeft het partijprogramma gelanceerd. Het partijprogramma draagt de titel “Transformá presente pa un Mihó Futuro” (Verander het heden, voor een Betere Toekomst). In een periode die sterk wordt beïnvloed door COVID-19 maatregelen heeft de partij een interactieve wegwijzer te hebben om haar partijprogramma onder de aandacht te brengen van het publiek.

“Wij zijn er trots op dat wij als jonge partij al in een vroeg stadium ons partijprogramma kunnen presenteren. Dit hadden wij graag in ons ‘Sentro Vishonario’ gedaan. Maar helaas is dit onder de huidige omstandigheden niet mogelijk en hebben we voor een creatief alternatief gekozen”, aldus partijleider Miles Mercera tegenover NU.cw.

Vanaf vandaag kan iedereen het partijprogramma bekijken op de website van VISHON. De partij heeft ervoor gekozen om een interactieve ‘wegwijzer’ te laten ontwikkelen. Iedereen die geïnteresseerd is in de partijstandpunten van VISHON kan zich laten informeren via de wegwijzer.

Met behulp van de wegwijzer kunnen geïnteresseerden kenbaar maken welke beleidsthema’s voor hem of haar belangrijk zijn. Vervolgens genereert de wegwijzer op basis van die keuze een verkort partijprogramma wat inzicht geeft in de partijstandpunten op de gekozen beleidsthema’s. "

"Zo krijgt iedereen op maat inzicht in hoe VISHON invulling gaat geven aan beleidsthema’s die voor hem of haar belangrijk zijn", aldus Mercera. In een korte ‘infomercial’, die de partij heeft uitgebracht via haar social media kanalen, legt Mercera uit hoe de wegwijzer werkt.

De partij heeft nog een maand om ervoor te zorgen deel te kunnen nemen aan de verkiezingen. Op 30 en 31 januari vinden de voorverkiezingen plaats. Dan wordt bepaald welke nieuwe partijen daadwerkelijk mee kunnen doen aan de verkiezingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram