woensdag 6 december 2023
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Restaurant Nultwintig heeft ook tijdens de feestdagen de buurtbewoners verwend met een maaltijd. Op 27 december zijn nogmaals 400 maaltijden verstrekt aan de buurt om een steentje bij te dragen in deze moeilijke tijd en de strijd gezamenlijk aan te gaan. 

Het restaurant begon met het project ‘Standing Strong Together’ op 2 mei 2020 waarbij driemaal per week voor zeven weken lang per keer minimaal 350 maaltijden werden bereid voor de wijkbewoners, zodat de druk op de gezinnen uit de wijk waar ook het restaurant deel van uitmaken, verzacht werd.

Het project is een samenwerking tussen een anonieme weldoener uit de wijk, restaurant Nultwintig en de bewoners  van de wijken Nieuw Nederland en Zeewijk. Rond de feestdagen besloot het restaurant e chefkoks nogmaals aan het werk te zetten en 400 maaltijden te bereiden voor de buurtbewoners.

Naast het verstrekken van de maaltijden is er nog iemand geweest die veel liefde voor Curaçao heeft. Hij/zij heeft gezorgd dat alle kinderen uit de wijk die aanwezig waren mooie cadeautjes konden ontvangen.

Het restaurant zegt dat dit niet mogelijk is zonder sponsoring of mogelijke partners en spreekt dan ook een dankwoord uit naar allen die hun input hebben gegeven. “Door elkaar te helpen komen wij met zijn allen sterker uit deze moeilijke tijd. Elke bijdrage, hoe klein ook, leidt uiteindelijk tot grote verbetering”, aldus restaurant Nultwintig tegenover NU.cw.

Het restaurant benadrukt dat er tijdens het evenement rekening is gehouden met hygiëne en veiligheid en werden de corona-maatregelen strak gehandhaafd.