woensdag 23 juni 2021 03:02
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
28 december 2020

Met alle strenge Covid-maatregelen die nog tot 11 januari gelden, leek het een rustige kerst te worden. Toch heeft de politie het behoorlijk druk gehad tijdens de afgelopen feestdagen met onder andere de vele auto-ongelukken die er zijn geweest.

Op Tweede Kerstdag werd een man ingerekend omdat hij onder invloed van alcohol zijn wagen bestuurde en een ongeluk veroorzaakte. Hij reed op de Winston Churchilweg en vlak voor de kruising met de Schottegatweg reed hij tegen een wagen aan en kwam daarna tot stilstand tegen een lantaarnpaal. Deze aanrijding heeft voor een flinke ravage gezorgd. De chauffeur was zo dronken dat de politie geen zinnig woord uit hem kon krijgen.  Hij is meegenomen naar het politiebureau waar hij in de cel zijn roest mocht uitslapen.

Eerder op Tweede Kerstdag moest een automobilist toekijken hoe zijn wagen volledig uitbrandde. Dat gebeurde toen hij op de Kaminda Brievengat reed en in de gaten kreeg dat er rook onder de motorkap kwam. Hij zette de auto onmiddellijk tot stilstand en is uitgestapt. De brandweer werd erbij gehaald, maar toen deze aankwam was het al te laat om de auto te redden.

Ook op Eerste Kerstdag zijn er een aantal verkeersongevallen geregistreerd. Eén daarvan was op de Schottegatweg Oost. Daar raakte een chauffeur door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en reed een lantaarnpaal omver. Er vielen geen gewonden, maar de materiële schade was aanzienlijk.

Een ander verkeersongeval op Eerste Kerstdag vond plaats op de Kaminda Hensley Meulens. Daar raakten twee mensen gewond. Zij reden samen op een scooter en wilden een auto passeren precies op het moment dat deze afsloeg. Hierdoor ontstond een botsing waardoor het tweetal in de rooi terecht kwam. Het ambulancepersoneel heeft ter plekke eerste hulp gegeven aan de twee slachtoffers en heeft ze daarna naar de Eerste Hulp gebracht voor verdere behandeling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram