dinsdag 9 maart 2021 04:09
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
28 december 2020

Casha, de belangenvereniging van ondernemers werkzaam in de toeristische sector, heeft meer dan 17.000 gulden opgehaald voor de Voedselbank. De vereniging deed dit tijdens de radiomarathon van Paradise FM.

Dj Maarten Schakel maakte vanaf zondag 20 december non-stop radio van maar liefst 103.1 uur voor de actie Een Wens voor Iedereen op 103.1. Casha koppelde daar haar actie aan om geld in te zamelen voor de Voedselbank.

De belangenvereniging zegt trots te zijn op de collega ondernemers, die zelf door alle maatregelen die genomen zijn, toeristen weg zagen blijven en een dramatisch jaar achter de rug hebben met voorlopig geen zicht op verbetering, toch bereid zijn om een ander te helpen.

Het voorlopige eindbedrag van wat alle gulle gevers hebben gedoneerd is donderdag 24 december om 16.30 uur in de vorm van een 'cheque' door de voorzitter van Casha en de initiatiefnemers van Casha aan Statia Illidge van de Voedselbank aangeboden.

Aangezien er sindsdien nog meer geld binnen is gekomen, bedraagt het voorlopige eindbedrag 17.000 gulden. Volgens de organisatie komt er nog steeds geld binnen en kunnen mensen nog doneren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram