zondag 3 juli 2022 23:00
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
23 december 2020

De virtuele informatiebijeenkomst van de Electorale Raad voor de komende verkiezingen van 19 maart is met een week uitgesteld. De bijeenkomst stond voor gisteren gepland en is bedoeld voor alle partijen die mee willen doen aan de komende parlementsverkiezingen.

De reden voor het uitstel komt volgens de Electorale Raad doordat technici de organisatie niet op tijd rond konden krijgen. De virtuele vergadering staat nu voor 29 december gepland. Een recordaantal van meer dan 25 partijen heeft aangegeven aan de verkiezingen mee te willen doen.

Alle partijen die nu niet in het parlement zijn vertegenwoordigd, moeten eerst in januari aan de voorverkiezingen meedoen. Om uiteindelijk mee te kunnen doen op 19 maart is er een kiesdrempel van bijna 800 stemmen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram