vrijdag 30 juli 2021 12:25
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
22 december 2020

Statenlid Jeser el Ayoubi (PAR) heeft maandag officieel aangekondigd dat hij uit de partij stapt. Vanaf vorige week woensdag deden al geruchten de ronde over het vertrek van de parlementariër. De geruchten kwamen precies op het moment dat bekend werd dat bij meerdere partijen Statenleden opstapten.

De eerste was Elsa Rozendal van de MAN die haar vertrek woensdag bevestigde. Tegelijkertijd werd er gezegd dat Jeser el Ayoubi weg zou gaan bij de PAR en Jaime Cordoba uit de Pueblo Soberano zou gaan stappen. Cordoba diende afgelopen vrijdag zijn ontslag in bij de partij.

El Ayoubi had al eerder aangegeven geen belangstelling te hebben om op de komende verkiezingslijst voor de partij te staan. Maandag heeft hij zijn ontslagbrief overhandigd aan partij-voorzitter Gerold Rach. El Ayoubi gaat niet verder als onafhankelijk Statenlid, maar geeft zijn zetel terug aan de partij.  

De parlementariër zegt verder te gaan met zijn werkzaamheden tot er een opvolger voor hem is gevonden. Zodra er duidelijk is wie voor hem in de plaats komt trekt El Ayoubi zich naar eigen zeggen terug.

Hij laat in een verklaring weten dat hij wil dat zijn vertrek uit de politiek zo harmonieus mogelijk verloopt en er geen enkele onzekerheid voor het land door moet ontstaan.

Beeld: Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram