zaterdag 16 september 2023 19:36
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
22 december 2020

Caribbean Airlines Cargo is bezig met het opstellen van een transportplan om het Covid-19-vaccin in het Caribisch gebied te distribueren. De luchtvaartmaatschappij wil als het zover is, goed voorbereid zijn en is daarom nu bezig met het overleggen met belanghebbenden zodat voorbereidingen worden getroffen voor de verplaatsing van het vaccin.

Caribbean Airlines Cargo biedt uitgebreide wereldwijde en regionale connectiviteit via lijnvluchten, chartervluchten en interline-arrangementen. De vervoerder kan het transport van temperatuurgecontroleerde zendingen naar het Caribisch gebied vergemakkelijken vanuit verschillende gebieden over de hele wereld, waaronder Europa, India en de Verenigde Staten.

Het omvat het hele Caribisch gebied, inclusief maar niet beperkt tot: Trinidad en Tobago, Antigua, Barbados, Guyana, Grenada, Jamaica, Bahama's en St. Maarten.

Caribbean Airlines Cargo laat weten ‘standvastig te zijn in haar toewijding om de regio te bedienen’. “Onze vrachtactiviteiten blijven de Caraïben ondersteunen, cruciale vracht leveren en zorgen voor het vervoer van goederen naar en uit de regio ”, aldus Marklan Moseley, General Manager, Cargo and New Business bij Caribbean Airlines.

De luchtvaartmaatschappij werkte in augustus 2020 al samen met de Caribbean Disaster Emergency Management Authority (CDEMA) om Covid-19-testkits en persoonlijke beschermingsmiddelen (PPE) te distribueren naar 16 Caribische landen.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram