dinsdag 2 maart 2021 16:50
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Rick Hart
21 december 2020

De langstdurende radiomarathon uit de Curaçaose radiogeschiedenis werd zondagochtend afgetrapt: Een Wens Voor Iedereen, met 103.1. DJ Maarten Schakel maakt 103.1 uur onafgebroken radio vanuit de nieuwe Paradise FM studio.

Gedurende deze uren worden zoveel mogelijk (kerst)wensen van Paradise-luisteraars voor anderen in vervulling gebracht.

Nietsvermoedend werd Schakel om 09.00 uur door mannen van de Koninklijke Landmacht van zijn ontbijttafel getrokken. Nadat hij zijn vrouw nog vlug een kus kon geven werd hij geblinddoekt afgevoerd naar het studiocomplex aan de Fokkerweg.

Daar werd samen met minister-president Eugene Rhuggenaath de actie officieel afgetrapt. Na kort het rampjaar 2020 doorgenomen te hebben sloot de minister-president Schakel op in de studio. Samen telden ze symbolisch af, waarna Rhuggenaath de studiodeur op slot draaide.

De hele radiomarathon wordt live per videostream uitgezonden op Paradise FM.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram