dinsdag 9 maart 2021 03:05
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
20 december 2020

Belangenvereniging Casha steunt de radiomarathon van radiostation Paradise FM. De actie door dj Maarten Schakel is vanochtend van start gegaan en zal 103,1 uur gaan duren. Casha hoopt door de actie te steunen geld op te halen voor de voedselbank.

Casha vertegenwoordigt kleinschalige ondernemers in de toeristische sector op Curacao.

Schakel gaat proberen 103,1 uur non-stop radio te maken. Vanochtend werd hij persoonlijk door minister-president Eugene Ruggenaath  “opgesloten” in de studio.

Casha roept luisteraars op om één gulden te doneren voor ieder uur dat Schakel radio maakt. Casha benadrukt dat ook een ander willekeurig bedrag gesponsord mag worden aan Fundashon Yudansa pa Korsou. Dit kan door de website traveltocuracao.com te bezoeken en naar de contactpagina te gaan om zich te registreren en een donatie te doen op hun rekeningnummer.

Leden van het bestuur van Casha hebben een kijkje genomen bij de voedselbank om met eigen ogen te zien hoe zo’n operatie van voedselpakketten in zijn werk gaat. Casha:  “Wij zijn trots op collega ondernemers die zelf door alle maatregelen die genomen zijn, de toeristen weg zagen blijven na een dramatisch jaar achter de rug te hebben en voorlopig geen zicht te hebben op verbetering."

"Toch zijn zij bereid om een ander te helpen. Het is zeer confronterend om de mensen die actief in de toeristische sector werkzaam zijn, die eerder de schouders eronder zetten en mee aan het inpakken waren, vandaag zelf zulke pakketten nodig hebben”, aldus Casha.

Het eindbedrag dat opgehaald wordt voor de voedselbank wordt aanstaande donderdag om 16.00 uur door middel van een cheque door de voorzitter van Casha Gerlinde Berckmoes overhandigd aan de dj. Paradise FM zal dit bedrag vervolgens schenken aan de voedselbank die kerstpakketten zal gaan bezorgen aan diegene die het het hardst nodig hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram