zondag 16 januari 2022 09:21
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
18 december 2020

Het ligt verankerd in de wet en gisteren ging de politie er voor het eerst toe over: boetes uitdelen bij overtreding van de coronamaatrelen. De Inspectie van het ministerie van Economische Ontwikkeling (MEO) en de politie voerden gisteren controles uit en betrapten horecagelegenheden en een automobilist op heterdaad.

De automobilist bevond zich tijdens de avondklok op straat en ging er ook nog eens vandoor na een stopteken van de politie. Na een achtervolging vatte de politie de man in de kraag ging de man op de bon. De boete voor het overtreden van de avondklok bedraagt 1000 gulden. Ook de autopapieren van de man waren niet in orde.

Bij controle van verschillende horecagelegenheden werden er drie gesloten vanwege overtreding van de coronamaatregelen. Twee uitbaters kregen een boete wegens het schenken van alcohol.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram