woensdag 10 augustus 2022 03:28
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
11 december 2020

Op Bonaire hebben woensdag negen politie-aspiranten hun diploma ontvangen. Dat gebeurde tijdens een ceremonie bij de Korpspolitie Caribisch Nederland. Tijdens de officiële ceremonie hebben onder meer korpschef Jose Rosales, gezaghebber Edison Rijna en de waarnemend hoofdofficier van Justitie Marian Veneberg gesproken.

De aspiranten die allemaal in 2018 met de politieopleiding begonnen, werden ook door de opleidingscoördinator Lionel Vrutaal, teamleider Politie Academie Rob Apelhof, medewerker Bureau Interne Zaken Angelo Diaz en hoofd Basis Politie Zorg Edwin van der Giessen toegesproken. 

Na de toespraken tekende iedere aspirant een diploma en kregen zij het nieuwe 'rangonderscheidingsteken'. Vanaf nu mogen zij zich officieel agent noemen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram