dinsdag 2 maart 2021 16:48
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
6 december 2020

Het aantal coronagevallen stijgt niet meer zo snel als een paar dagen geleden, maar toch stevent Curaçao gestaag af op een nieuwe mijlpaal. Als het zo doorgaat worden binnen een paar dagen 2000 actieve besmettingen vastgesteld.

Zaterdag kwamen er 121 nieuwe besmettingen bij en vandaag 125. Het aantal actieve gevallen staat nu op 1.792. Indien de komende dagen ook dit soort aantallen wordt gemeld, zal het aantal actieve gevallen dinsdag of woensdag de 2000 overstijgen.

Het cijfer ligt op maandag meestal wat lager, doordat er op zondag minder getest wordt. Het aantal van 2000 actieve besmettingen is vooral een symbolische grens, want het werkelijke aantal besmettingen met het coronavirus ligt hoogstwaarschijnlijk hoger.

Momenteel zijn er 15 mensen in het ziekenhuis opgenomen, waarvan er vier op de intensive care liggen.

Aruba telt 132 actieve besmettingen en Bonaire vier.One comment on “Aantal coronagevallen Curaçao kruipt richting 2000”

 1. ‘Het aantal Corona gevallen stijgt niet meer zo snel’ etc.
  Wat een absurde zin, minder testen lagere cijfers.
  Al vanaf dinsdag ligt het aantal boven de 100 met één uitzondering omdat er ‘slechts’ 100+ waren getest.
  Het is gewoon schandelijk de informatie die deze overheid doorgeeft. Maak een routekaart dan weet de bevolking waar de meeste besmettingen zijn, of houdt deze ‘overheid’ de mensen bewust achterlijk.
  One big lie!
  Schaamteloos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram