maandag 8 maart 2021 05:55
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
5 december 2020

Het aantal nieuwe coronagevallen is vrijdag aan het begin van de avond opnieuw toegenomen. In de afgelopen 24 uur zijn 150 positieve coronatesten geregistreerd bij de afdeling Epidemiologische dienst (EPI). Het aantal tests nam met 861 flink toe, de dagen ervoor werd gemiddeld 600 keer per dag getest.

47 Mensen herstelden van het virus. Momenteel zijn er 1591 actieve coronapatiënten. Sinds het begin van de uitbraak dit voorjaar zijn er op Curaçao 2890 mensen besmet geraakt. Zeven mensen zijn aan corona overleden.

Het aantal coronapatiënten in het ziekenhuis bleef hetzelfde. In totaal behandelt het Curaçao Medical Center nu twaalf coronapatiënten. Van de opgenomen patiënten met Covid-19 liggen er twee op de intensivecareafdeling.

Op Aruba is het aantal actieve gevallen toegenomen tot 151. Daar zijn sinds gisteren de maatregelen verzwaard om de oplopende trend te keren.

Bonaire telt op dit moment vier actieve gevallen.

One comment on “Aantal tests neemt toe, 150 nieuwe besmettingen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram