zondag 3 juli 2022 22:12
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
3 december 2020

Koning Willem-Alexander heeft donderdag gesproken met mensen die zich op Sint Eustatius en Saba inzetten bij de bestrijding van het coronavirus. Het ging om een onlinemeeting, zo maakte de Rijksvoorlichtingsdienst bekend. De koning sprak met vertegenwoordigers van organisaties die de gevolgen van het virus bestrijden.

Eerder had de koning al videogesprekken met vertegenwoordigers van de medische sector en de sectoren onderwijs en economie op Aruba, Sint Maarten en Curaçao. Woensdag sprak Willem-Alexander met mensen op Bonaire.

Koning Willem-Alexander en zijn vrouw Máxima zijn tijdens de coronapandemie betrokken bij allerlei sectoren. Zij spreken door middel van telefoon- en onlinegesprekken met mensen uit die sectoren. Waar mogelijk gaan ze ook op werkbezoek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram