maandag 8 maart 2021 14:50
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
1 december 2020

Curaçao heeft vanaf vandaag een 'Lei Seku' (drooglegging), maar niet alleen de horecagelegenheden moeten er aan geloven, ook andere commerciële bedrijven moeten zich tot en met 21 december houden aan nieuwe, strengere Corona-maatregelen.

Alle winkels, inclusief winkelcentra, moeten om zes uur 's middags sluiten met uitzondering van supermarkten, minimarkten, toko's, bakkerijen, apotheken, benzinestations en loterijkantoren. Deze mogen open volgens hun vergunning, maar niet later dan acht uur 's avonds.

Het maximum aantal toegestane personen per vestiging is 50% van de capaciteit met een maximum van 50 personen. Verder gelden dezelfde regels die vanaf maart van dit jaar zijn ingesteld op gebied van hygiëne en sociale afstand.

Ook moeten alle winkels, bedrijven en andere vestigingen extra maatregelen nemen ter waarborging van het naleven van de protocollen voor sociale afstand en hygiëne voor zowel hun personeel als klanten. Het dragen van een mondkapje is verplicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram