zaterdag 27 februari 2021 20:17
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
30 november 2020

Streetcafé Mr. Porter dat afgelopen vrijdag door functionarissen van het ministerie van Economische Ontwikkeling (MEO) en politie gesloten werd, is weer geopend. De uitbaters hebben voor zij hun deuren officieel zouden openen al toestemming gekregen van MEO om tijdelijk op de oude vergunningen open te gaan. Dit zou volgens de uitbaters dus ook bij MEO bekend moeten zijn.

De reden dat het café moest sluiten, was volgens de functionarissen omdat de nieuwe vergunningen voor Mr. Porter nog niet in orde waren. Daarnaast was het team dat de inspectie deed niet op de hoogte dat de oude vergunningen nog gebruikt mochten worden.

De reden van de controle zou daarom erg onduidelijk zijn geweest, volgens de eigenaren van het café. “Het was zeker niet omdat de coronamaatregelen niet werden nageleefd, er werd afstand gehouden, en er was geen luide muziek", stellen de uitbaters tegen het Antilliaans Dagblad.

"Hier werd juist goed rekening mee gehouden omdat we natuurlijk niet willen dat er nog strengere maatregelen afgekondigd worden, en dan zijn we als horecabranche dadelijk allemaal de klos", aldus de uitbaters.

Beeld: Mr. Porter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram