woensdag 31 mei 2023 00:24
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
20 november 2020

Jandino Asporaat zal niet heel binnenkort naar Curaçao verhuizen. Dat zegt Asportaat in reactie op een interview met radiozender Paradise FM, waarin hij donderdag vertelde een half jaar op Curaçao te willen wonen.

Momenteel is Jandino op Curaçao te vinden voor werk, waarbij hij fungeert als bruggenbouwer. 'Mijn belangrijkste taak is mensen met elkaar te laten communiceren. Ik vind het mijn plicht om terug te geven aan mijn eiland', aldus Asporaat in een verklaring.

De verhuizing staat zeker niet voor morgen gepland, zo legt hij uit: 'Nee, ik ga niet morgen verhuizen naar Curaçao. Wel heb ik gekeken naar de mogelijkheid om ooit mijn kinderen een gedeelte op Curaçao op te voeden en de andere gedeelte in Nederland.'

Asporaat zegt dat zijn fans vragen zich afvragen of hij alleen maar ‘serieus’ werk zal blijven doen en zijn leven in de theater en op het witte scherm vaarwel zegt. 'Nee, ik blijf nog lekker theater en films maken, ik blijf natuurlijk Dino.'

Onlangs werd bekend gemaakt dat zijn nieuwste film: Bon Bini: Judeska in Da House, vanaf 10 december in de bioscopen te zien zal zijn. Gisteren werd de officiële trailer naar buiten gebracht. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram