zondag 16 januari 2022 17:46
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
20 november 2020

Drie van de 17 ontsnapte Venezolanen zijn teruggevonden en teruggebracht naar de barakken van Sentro di Detenshon i Koreshon Korsou (SDKK) in afwachting van hun deportatie. De overige ongedocumenteerden zijn nog spoorloos.

Begin deze week ontsnapten 17 Venezolanen uit de barakken van het SDKK door een muur uit te breken, waardoor zij ongezien weg konden komen.

Afgelopen dinsdagavond rond de klok van half zeven sloegen de gevangenisbewaarders alarm waarop meteen op zoek gegaan is naar de 17 mannen. Hierbij is één man dezelfde avond al aangehouden en teruggebracht naar de barakken.

Op 1 december zullen door middel van een speciale repatriëringsvlucht de Venezolanen teruggevlogen worden naar hun thuisland.

Ook de 14 Venezolaanse dames die afgelopen woensdag aanwezig waren bij illegaal feest bij een bar aan de Cubaweg zullen op deze vlucht teruggevlogen worden. Daarnaast zullen Curaçaoënaars terugvliegen die al lang wachten op een mogelijkheid om Venezuela te verlaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram