woensdag 6 juli 2022 18:19
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
18 november 2020

Het aantal besmettingen per dag blijft oplopen. De afdeling Epidemiologie (EPI) meldt vanavond het recordaantal van 67 nieuwe besmettingen. Het aantal actieve besmettingen is met 527 gevallen ook nooit eerder zo hoog geweest. Zeven mensen zijn hersteld van het virus.

Het aantal gevallen waarvan onbekend is hoe ze de besmetting hebben opgelopen, is aanzienlijk hoger dan het aantal gevallen dat gelieerd is aan bestaande gevallen. Van 45 gevallen is de bron onbekend, van 21 casussen is dat wel bekend.

Het aantal ziekenhuisopnames is met één patiënten gestegen tot acht. Twee patiënten liggen op de intensive care.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram