zaterdag 27 februari 2021 03:23
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
18 november 2020

Het wordt de hoogste tijd dat het parlement vergadert over de coronamaatregelen die door de regering zijn ingesteld. Volgens Statenlid Marilyn Moses van Movementu Progresivo is het niet de eerste keer dat ze hierom vraagt.

Moses schreef een brief aan Statenvoorzitter Ana Maria Pauletta met het verzoek om de vergadering. De brief werd mede-ondertekend door Jaime Cordoba van Pueblo Soberano en onafhankelijk Statenlid Rennox Calmes.

Moses vroeg in september ook al een vergadering aan over de coronamaatregelen. Tot op heden heeft Pauletta geen gehoor aan het verzoek van Moses gegeven. Nu onlangs nieuwe maatregelen zijn afgekondigd, trekt Moses weer aan de bel.

Moses wil meer duidelijkheid over de huidige coronamaatregelen. In haar eerdere verzoek ging ze vooral in op de achterstand die kinderen hebben opgelopen door de lockdown van eerder dit jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram