vrijdag 15 oktober 2021 04:42
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
13 november 2020

Voor de tweede dag op rij meldt de afdeling Epidemiologie (EPI) een hoog aantal besmettingen. Er kwamen vrijdag 46 nieuwe gevallen bij. Vermeld moet worden dat er ook veel mensen getest werden: maar liefst 319 mensen kregen een wattenstaaf in hun keel en neus.

Van tien gevallen is bekend hoe ze besmet zijn geraakt. Naar de overige 35 besmettingen wordt bron- en contactonderzoek uitgevoerd.

14 Mensen herstelden van het coronavirus, waardoor het totaal aantal actieve besmettingen op 346 komt. Twee mensen werden uit het ziekenhuis ontslagen, maar er werden er ook twee opgenomen. Er liggen nu acht mensen in het ziekenhuis, waarvan twee op de intensive care.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram