donderdag 4 maart 2021 15:43
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
13 november 2020

Curaçao heeft de afgelopen twee nachten te maken gehad met veel regenval, in combinatie met harde windstoten. Dat heeft op het eiland tot verschillende problemen geleid. Zij zijn er tientallen bomen omgevallen. Daardoor raakte enkele wegen geblokkeerd, en zelfs de ingang van een school.

De brandweer moest meerdere keren optreden om de omgevallen bomen weg te halen.

Ook heeft het weer tot problemen geleid in de straten van Otrobanda. Verschillende panden die in slechte staat verkeren, zijn voor een deel ingestort. Zo moest de brandweer naar een pand aan de Surinamesteeg in Otrobanda. Vanwege instortingsgevaar is een deel van de straat afgezet.

Ook in Punda zijn er bij sommige panden stenen naar beneden gevallen. Het gaat om panden die vaak zijn vervallen en in slechte staat zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram