zondag 2 april 2023 05:08
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
13 november 2020

De directie van warenhuis Building Depot laat via een advertentie en persbericht weten dat klanten die de winkel willen bezoeken extra voorzichtig moeten zijn. Dit omdat er op het moment al bij acht medewerkers is gebleken dat ze besmet zijn met het COVID-19 virus.

De directie kwam de besmettingen op het spoor nadat er een aantal ziekmeldingen werden gedaan. Op basis daarvan hebben een aantal werknemers zich vrijwillig laten testen op corona. Toen is gebleken dat acht personeelsleden zijn besmet. De meesten van deze medewerkers zaten al thuis en de overigen zijn direct naar huis gestuurd toen hun uitslag positief bleek te zijn.

Om het zekere voor het onzekere te nemen, heeft de directie onmiddellijk besloten om alle medewerkers vanmorgen te laten testen. De resultaten zullen vandaag nog bekend gemaakt worden. Vanzelfsprekend zal iedereen die positief test meteen naar huis gestuurd worden, zo laat het bedrijf weten.

De directie van Building Depot zegt de besmettingen te betreuren. Het bedrijf gaat er alles aan doen om de gezondheid van medewerkers en klanten te blijven waarborgen.

De SDS (Social Distancing Standard) zoals die sinds maart 2020 bij Building Depot wordt gehanteerd, blijft volgens het bedrijf 'uiteraard' - voor personeel, klanten en leveranciers - van toepassing.

Klanten wordt gevraagd om bij binnenkomst de handen te desinfecteren en altijd gebruik te maken van een winkelkarretje. Een mondkapje is verplicht, net als het houden van een veilige afstand van twee meter tot anderen.

Beeld: Facebook
-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram