zaterdag 6 maart 2021 23:02
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
11 november 2020

De nationale voetbalselectie van Curaçao houdt momenteel een trainingskamp. Dat is gisteren begonnen. Het elftal heeft in maart 2021 kwalificatiewedstrijden en zal de komende dagen moeten trainen om zich voor te bereiden op die wedstrijden.

Zoals eerder gemeld is Guus Hiddink ook op het eiland, maar is hij nog geen bondscoach. In wat voor hoedanigheid Hiddink voor de groep staat, is onduidelijk. Morgen is er een kort geding van de voetbalbond tegen voormalig bondscoach Remko Bicentini. Afhankelijk van die uitkomst bepaalt Hiddink z’n volgende stap.

Het elftal verblijft in het Corendon Mangrove Beach Resort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram