zondag 2 april 2023 05:10
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
10 november 2020

Het aantal ziekenhuisopnames is in een paar dagen tijd fors toegenomen. Momenteel liggen er 12 mensen in het ziekenhuis. Er werden twee nieuwe patiënten opgenomen en één opgenomen patiënt blijkt positief te zijn. Zondag lagen er nog maar zeven patiënten in het ziekenhuis.

Het aantal nieuwe besmettingen loopt vandaag op met 29 gevallen tot 292 actieve besmettingen. Veertien gevallen kunnen gelinkt worden aan bestaande gevallen, naar 15 gevallen wordt bron- en contactonderzoek gedaan. Vijftien mensen herstelden van het coronavirus.

Eerder meldde NU.cw dat Bonaire momenteel één coronapatiënt telt. Op Aruba nam het aantal gevallen toe tot 181 actieve gevallen.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram