donderdag 4 maart 2021 02:31
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
6 november 2020

Internationaal ondernemen op Curaçao staat centraal in de nieuwste podcast van 'Grenzeloos Ondernemen'. Te gast zijn Jandino Asporaat van 'New Korsou', gevolmachtigd minister Anthony Begina van Curaçao. En ondernemer Atilay Uslu van Corendon.

Grenzeloos Ondernemen is een wereldwijde podcast en community over internationaal ondernemen, exporteren en zakendoen. In de podcast vertellen vooral Nederlandse ondernemers die over de hele wereld gevestigd zijn over hun ervaringen. Grenzeloos Ondernemen wordt geproduceerd en gepresenteerd door Folkert Tempelman. Hij werkte eerder als journalist op Curaçao bij onder andere Het Antilliaans Dagblad en Paradise FM.  

In de nieuwe podcast gaat het over New Korsou, het Corendon Mangrove Beach Hotel de business hub functie van Curaçao met Latijns Amerika, de Verenigde Staten en Europa. Maar ook over de situatie op Curaçao door corona, de economische stand van zaken en business kansen voor internationale ondernemers.

Grenzeloos Ondernemen is te horen via alle grote podcast apps zoals Spotify, Apple Podcasts, Soundcloud en Juke. Ook via het Expert Podcast Netwerk van BNR Nieuwsradio. Daarnaast kan het ook beluisterd worden via de site www.grenzeloosondernemen.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram