dinsdag 9 maart 2021 02:47
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
31 oktober 2020

Een afvaardiging van voetbalclub Ajax is op Curaçao om de samenwerking met ons eiland te versterken. Het bezoek van eerder dit jaar is door de coronapandemie verplaatst, meldt Curaçao Tourist Board (CTB).

Sinds begin dit jaar adverteert Curaçao op de mouw van de outfits van de voetballers om het eiland te promoten. Toenmalig minister van Economische Ontwikkeling Giselle Mc William (MAN) zij bij het aangaan van de samenwerking met Ajax dat het een goede manier is om de Nederlandse en internationale doelgroep meer over Curaçao als veelzijdige vakantiebestemming te vertellen.

Volgens minister van Economische Ontwikkeling Steven Martina (MAN) is het belangrijk om goed zichtbaar te zijn. "Curaçao is één van de weinige zonbestemmingen op de wereld waar toeristen naar toe kunnen. Ondanks de voorwaarden is het hier goed toeven", aldus Martina.

Ook minister van Financiën Kenneth Gijsbertha (MAN) en Hugo Clarina van CTB waren aanwezig bij de ontmoeting met de afvaardiging van Alax.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram