zaterdag 27 februari 2021 19:49
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
30 oktober 2020

Terwijl er al wordt gesproken over de verdere ontwikkeling van Wechi, begint op 1 november de verkoop van de eerste 52 woningen in de nieuwe wijk. Er worden verschillende 2-onder-1 kap woningen gebouwd.

"Wonen in Wechi is een bewuste keuze om te investeren in de stadswijk van de toekomst", zo zegt het informatiecentrum van Wechi vandaag in een persbericht. Jandino Asporaat is als ambassadeur van de nieuwe stadswijk aangesteld.

De meeste koopwoningen in Wechi worden pas gebouwd als er voldoende kopers per straat zijn. Er wordt dus ‘op papier’ gekocht. De verwachting is dat de bouw van een nieuwe woning ongeveer zes maanden in beslag neemt.

De kavels in Wechi worden in ‘erfpacht’ uitgegeven. De huizen kosten tussen de 210.000,-  en 250.000,- Naf.

2 comments on “Verkoop van Wechi begint op 1 november”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram