donderdag 4 maart 2021 14:41
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
30 oktober 2020

De Meteorologische Dienst waarschuwt voor zware onweersbuien als gevolg van een tropische storm die vanaf 18.00 uur delen van Curaçao kan bedreigen. De Meteo doet een voorzorgsmaatregel uitgaan met code geel.

De Meteo denkt dat de tropische storm kan gaan toenemen tot een tropisch cycloon en tot zware regenval kan leiden met plaatselijk overstromingen of aardverschuivingen tot gevolg. Verder verwacht de Meteo zware windstoten die voor schade kunnen zorgen.

De zware onweersbuien kunnen vanaf 18.00 uur tot zaterdag 12.00 uur 's middags aanhouden.

De Meteo adviseert tijdens een onweersbui het gebruik van elektrische apparatuur te vermijden en stekkers uit het stopcontact te halen. Losse voorwerpen moeten vast gemaakt worden en aangereaden wordt een veilige plek op te zoeken.

Booteigenaren wordt aangeraden niet te gaan varen en vaartuigen goed vast te maken. Zwemmen wordt tevens afgeraden.

Het volgende bericht van de Meteo wordt op zaterdag om 09:00 uur uitgegeven.


Beeld: Sandra op Curaçao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram