zaterdag 27 februari 2021 03:12
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
30 oktober 2020

Mavis Albertina heeft een nieuwe politieke partij opgericht. De partij draagt de naam van de oprichtster: Partido Mavis, wat staat voor Maneho Asertá, Visibel I Sigur (Trefzeker, Zichtbaar en Veilig Beleid).

Albertina is bekend uit de Curaçaose media met maar liefst vijftig jaar ervaring. Ze runt momenteel het televisiestation Nos Pais TV. "Met het oprichten van de partij wil Mavis Albertina een bijdrage leveren aan bewustwording op het eiland ten aanzien van solidariteit, saamhorigheid en eigen verantwoordelijkheid van de burger", aldus de partij in een verklaring.

Volgens eigen zeggen staat de partij in de traditie van het sociaal-liberalisme dat diepe wortels heeft in de geschiedenis van Curaçao.

Vanuit het besef dat zij haar ervaring vanuit haar huidige positie als televisiemaker onvoldoende kan inzetten voor het oppakken van de grote uitdagingen waarvoor Curaçao staat, zegt Albertina tot de conclusie te zijn gekomen dat een positie aan de zijlijn geen optie meer is,

Albertina en haar partijgenoten zeggen de uitdagingen aan te gaan, met als doel binnen afzienbare termijn een samenleving op te bouwen waarbij economische vooruitgang, leefbaarheid en innovatie de norm zijn. Daadkrachtig, actiegericht, transparant en dienstbaar aan het volk en gedreven door de grote behoefte aan “Get it finally done”, met nadrukkelijke inbreng vanuit burgers, bedrijven en sociaal-maatschappelijke organisaties, aldus de partij.

One comment on “Mavis Albertina begint politieke partij”

  1. We maken onszelf belachelijk dior weer een nieuwe politieke partij te lanceren. Het wemelt hier van de nieuwbakken 'politici' die allemaal propageren dat nu de maat vol is en dat er nu verandering moet komen.
    Ondertussen hebben we zowat meer nieuwe politieke partijen dan corona-besmettingen.

    Het moet inderdaad maar eens afgelopen zijn en het is inderdaad genoeg geweest. Maar dan doel ik vooral op het onoverzichtelijke woud van politieke partijen hier op het eiland met daarbij een veelvoud aan zogenaamde politici.
    Het gaat deze lieden maar om 1 ding: meegraaien; een absurd hoog salaris opstrijken en in recordtijd een riant pensioen opbouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram