zaterdag 6 maart 2021 06:42
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
29 oktober 2020

De kans dat Nederlandse toeristen met kerst naar Curaçao komen, lijkt steeds meer af te nemen. De Nederlandse krant Het Parool meldt dat het Outbreak Management Team (OMT) in haar laatste advies vakanties in het buitenland afraadt.

Volgens het OMT zijn veel mensen besmet teruggekeerd van een vakantie in het buitenland. Om dat te voorkomen zou de instantie de Nederlandse regering adviseren haar burgers niet naar het buitenland te laten vertrekken.

De Curaçaose horeca, het hotelwezen, appartementen, autoverhuurbedrijven, etcetera maken zich grote zorgen over de geruchten. Bij de eerste lockdown van maart tot juli had het toerisme en de horeca het al zwaar te verduren. Verschillende ondernemers verklaren tegenover NU.cw een tweede lockdown niet te overleven.

One comment on “Grote kans op negatief reisadvies Nederlanders tijdens kerstvakantie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram