zondag 27 november 2022 08:13
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
28 oktober 2020

Drie personeelsleden van het Advent Ziekenhuis zijn besmet met het coronavirus. Er zou volgens het Advent geen reden voor paniek zijn. De besmette personeelsleden zijn naar huis gestuurd om te herstellen.

,,Het Antillean Adventist Hospital heeft altijd vooruitgelopen in haar streven om bescherming te bieden aan haar patiënten, bezoekers, dokters en het personeel. Vanaf het begin van Covid-19 op Curaçao zijn er veiligheidsmaatregelen getroffen waarbij onder andere het gebruik van een mondkapje en/of face shield ten alle tijden werd aangemoedigd”, aldus het ziekenhuis tegenover het Antilliaans Dagblad.

Contact onderzoek zou aangetoond hebben dat alle drie de personeelsleden de besmetting opgelopen hebben door contact met familieleden. "Zodra we hier achter kwamen, hebben we deze drie werknemers naar huis gestuurd, waar ze nu aan het herstellen zijn."

Ook zijn we in afwachting van nadere instructies van de G&Gz. Als werknemers in de zorg, zijn we bijzonder dankbaar voor het enorme werk dat de G&Gz doet om te trachten het virus zoveel mogelijk te beheersen. Daarom blijven we elke dag in nauwe samenwerking met de G&Gz werken om veiligheid en rust te blijven bieden aan al onze patiënten.”

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram