vrijdag 5 maart 2021 17:39
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
27 oktober 2020

Radiostation Paradise FM gaat met ingang van vandaag iedere dinsdag singles aan elkaar proberen te koppelen. Singles zullen 'live' op de radio kennis met elkaar maken. Durf te Daten op Dinsdag wordt gepresenteerd door Nadine Roos.

Deelnemers kunnen zich aanmelden via de website van Paradise FM of via de Facebookpagina Durftedatenopcuracao, opgericht door Chrissi Smeenk. Na aanmelding worden de kandidaten vooraf gebeld door Roos.

Tijdens het programma Vandaag & Morgen krijgen kandidaten op dinsdag na 17.30 uur de kans om zich voor te stellen aan de luisteraars. Bij interesse in een kandidaat kunnen luisteraars zich melden bij Paradise FM of de Facebookpagina Durftedatenopcuracao.

Is er een match dan krijgen de singles diezelfde week een etentje bij De Heeren in Zuikertuintje aangeboden. Na een week belt Roos de kandidaten nogmaals om erachter te komen of er een vonk is overgeslagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram