woensdag 7 december 2022 16:58
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
21 oktober 2020

Autowrakken zijn menigeen een doorn in het oog. Selikor gaat daar in het kader van de Milieuweek wat aan doen. Het vuilophaalbedrijf wil alle autowrakken van straat en uit tuinen halen. Dat kondigt het bedrijf vandaag middels een actie aan.

Selikor wil mensen zelf zover krijgen hun autowrakken op te laten ruimen. Vaak staan auto's te verpieteren omdat de eigenaar geen afscheid kan nemen. Met behulp van Unidad di Bario wil Selikor mensen aanspreken op hun verantwoordelijkheid.

Eigenaren weten vaak niet dat een autowrak het milieu ernstige schade kan toebrengen door alles wat van een wrak in de grond terecht kan komen. Selikor roept mensen op hun autowrak te laten registreren zodat het bedrijf ze kan ophalen.

Selikor stelt voor ieder wrak dat ze weghaalt vitamines voor planten en een agrarische kliko beschikbaar. Bij het buurtcentrum van Koraal Specht kunnen wrakeigenaren hun oude auto laten registreren. Een email sturen naar Selikor kan ook.

Beeld: Vinkfotografie
-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram