donderdag 14 september 2023 08:49
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Rick Hart
|
19 oktober 2020


De Curaçao Restaurant Association (CTA) betreurt de sluiting van verschillende horecazaken afgelopen weekend. Vanaf het begin heeft de CRA zich ingezet voor covid-19 maatregelen en spoort haar leden aan om zich aan de regels te houden.

Hoewel er geen leden betrokken waren bij de sluitingen van afgelopen weekend wil de CRA haar ongenoegen uiten over de gelegenheden die zich niet aan de regels gehouden hebben en daarom moesten sluiten.

Vrijdagavond was bij Mambo Beach sprake van grote groepen mensen bij zes horecazaken. Alle zes werden op last van de politie gesloten. Datzelfde gebeurde bij één zaak op Pietermaai. Zaterdag werden vier horecagelegenheden gesloten.

De vereniging ziet graag de avondklok tijd verschoven worden naar twaalf uur 's nachts en dringt er daarom op aan dat restaurants zich aan de voorgeschreven regels houden. De leden van de CRA ontvingen onlangs nog een bericht over de laatste ontwikkelingen en de noodzaak van handhaven.

De komende dagen zal de CRA contact zoeken met andere belangenorganisaties om zoveel mogelijk horecazaken aan te zetten tot het volgen van de juiste regels. De vereniging wil zich inzetten voor een goede communicatie over de regelgeving en het algemeen belang voor restaurateurs benadrukken. De vrees voor een strenger beleid is groot en zou desastreus zijn voor de sector. Mede hierom roept de CRA iedereen op om zich aan de regels te houden.

-- Advertentie --

One comment on “Horecavereniging boos op horecazaken die zich niet aan regels houden”

  1. Jammer voor de branche, maar persoonlijk zie ik liever de avondklok naar 9 uur.

magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram