woensdag 6 juli 2022 21:38
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
14 oktober 2020

Sinds een half jaar maken juf Neeltje van de Meander en meester Pieter-Bas van de Marnixschool elke week een vrolijk educatief programma voor peuters, kleuters en kinderen uit groep 3. Het programma wordt op YouTube uitgezonden.

De programma's zijn speciaal gemaakt voor peuters, kleuters en kinderen van groep 3. Ze behandelen op speelse wijze belangrijke educatieve thema's. Bij de afleveringen schrijven Neeltje en Pieter-Bas passende kinderliedjes. Ze stemmen hun video's af op de belevingswereld van het jonge kind en verwerken leerzame elementen in de video's.

"Meesters & juffen, mama's en papa's, opa's & oma's zijn natuurlijk ook van harte welkom om onze filmpjes te bekijken en lekker mee te zingen met onze kinderliedjes", aldus Neeltje en Pieter Bas op hun YouTube kanaal.

De afgelopen maand stond in het teken van opruimen en daar deden juf Neeltje en Pieter Bas ook aan mee. Dit is de nieuwste aflevering:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram