maandag 5 december 2022 06:35
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
14 oktober 2020

De politie heeft dinsdag om 17:55 uur een verdachte aangehouden in de moordzaak van zondag 11 oktober. Het gaat om een 38-jarige in Jamaica geboren man. Hij zou betrokken zijn bij de moord in de wijk Kura Piedra waar een 42-jarige Jamaicaan is doodgestoken. De verdachte zit gevangen in afwachting van verdere onderzoek.

De zaak draait om een ruzie tussen twee mannen. Eerste onderzoek heeft uitgewezen dat de verdachte bij het huis van het slachtoffer kwam waar hij met een dame woont. Er ontstond een woordenwisseling en vervolgens een vechtpartij. Tijdens het gevecht is de Jamaicaan meerdere keren gestoken. Hij is ter plekke aan zijn verwondingen overleden.

Het lichaam van het slachtoffer is door het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor nader onderzoek.

Beeld: Vigilante
-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram