vrijdag 12 augustus 2022 21:02
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
14 oktober 2020

Tijdens een wilde achtervolging door de politie is in de nacht van dinsdag op woensdag een man om het leven gekomen als gevolg van een auto ongeluk.

Volgens politie woordvoerder Imro Zwerwer zag de politie na middernacht in de wijk Jan Boos twee auto's rijden zonder verlichting. Beide wagens gingen ervandoor toen ze de politie zagen. Later werd één van de wagens weer gesignaleerd en toen zette de politie de achtervolging in.

De chauffeur van de wagen, reed tijdens de achtervolging hard tegen een lantaarnpaal op de Kaminda Jose Papa Liberia en is daarbij overleden. Reynaldo Roberto Ustasia werd 24 jaar. De vrouwelijke passagier is gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht.

Beeld: Vigilante

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram