vrijdag 12 augustus 2022 20:06
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
12 oktober 2020

In de wijk Kura Piedra is afgelopen zondag een man doodgestoken. Het gaat om de in Jamaica geboren Sheriff Ballentine.

Rond kwart voor vier ’s middags kreeg de politie melding van een steekpartij bij een huis in Kura Pierdra. Bij aankomst trof de politie een man aan die half in een kruiwagen lag. Het ambulancepersoneel kon niks meer voor het slachtoffer doen. De politiearts heeft ter plekke de dood geconstateerd van de Jamaicaan die 10 dagen eerder 42 werd.

Een eerste onderzoek heeft uitgewezen dat er een man bij het huis van het slachtoffer kwam waar hij met een dame woont. Er ontstond een woordenwisseling en vervolgens een vechtpartij. Tijdens het gevecht is de Jamaicaan meerdere keren gestoken. Hij is ter plekke aan zijn verwondingen overleden.

Eerder op de dag deed het gerucht de ronde dat er problemen zouden zijn geweest op het adres waar de Jamiacaan woont. De politie kon dit echter niet bevestigen.

In verband met de moord is de politie op zoek naar de voortvluchtige dader wiens identiteit bekend is. Het lichaam van het slachtoffer is door het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor nader onderzoek.

De moord op Kura Piedra is de tweede moord die afgelopen weekend plaats vond. Afgelopen vrijdag werd in de wijk Scharloo een man met een steen doodgeslagen. Volgens de politie zouden er meerdere daders zijn. Ook hier is het lichaam van het slachtoffer meegenomen voor nader onderzoek. Later op de dag heeft de politie een 46-jarige Venezolaan opgepakt die betrokken zou zijn bij de moord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram