zaterdag 18 september 2021 15:36
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
6 oktober 2020

Tijdens de Begrotingsbehandeling in de Tweede Kamer heeft staatssecretaris Raymond Knops zich wederom hard gemaakt voor veranderingen op de Caribische eilanden. "Als we de dingen op dezelfde wijze blijven doen, dan moeten we niet verbaasd zijn dat er dan ook dezelfde uitkomsten uitkomen", aldus Knops.

Tijdens het debat ging het met name over de derde tranche. De staatssecretaris blijft erbij dat er voorwaarden aan liquiditeitssteun verbonden moeten blijven. "Als er geen hervormingen plaatsvinden, dan blijft alles hetzelfde en Nederland wil juist dat het beter gaat", aldus Knops

In de Kamer zijn de partijen het erover eens dat Nederland de autonomie van de eilanden respecteert. Op de eilanden wordt daar anders over gedacht. Over de inspraak van de eilanden wordt door verschillende partijen anders gedacht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram