woensdag 6 juli 2022 19:04
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
5 oktober 2020

In het afgelopen weekend zijn vier zaken gesloten die zich niet aan de coronamaatregelen hielden. Medewerkers van het ministerie van Economische Ontwikkeling hebben samen met de politie controles uitgevoerd in horecagelegenheden in de wijken Dein, Mahuma, Rooseveltweg, Weto, Paradijs, Sabana Hundu, Gosieweg, Montaña, Cadushistraat en Scharloo.

Daarbij ging het er vooral om te voorkomen dat grote groepen mensen dicht bij elkaar staan. In alle vier de zaken die zijn gesloten waren te veel mensen bij elkaar. Ook werd er te harde muziek gedraaid en gedanst. Verder waren bij enkele zaken de vergunningen niet in orde. Eén zaak was nog open na tien uur ’s avonds. Dat is volgens de regels van de avondklok (‘toke de keda’) niet toegestaan.

Volgens de controleurs van MEO houden sommige zaken zich bewust niet aan de regels. Daar zal ook de komende dagen tegen worden opgetreden, zo is dit weekend aangegeven.

Beeld: Extra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram