woensdag 6 juli 2022 01:15
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
5 oktober 2020

De parlementaire enquête naar Hospital Nobo Otrobanda laat langer op zich wachten. De enquêtecommissie heeft uitstel gekregen tot mei 2021. De commissie gaat onderzoek doen naar de gang van zaken rond de bouw van het nieuwe ziekenhuis en de transitie daarnaartoe.

De enquêtecommissie vergaderde op 21 september voor het laatst. Toen werd besloten de Staten een verzoek te doen de termijn te verlengen aangezien de commissie door de coronacrisis nauwelijks heeft kunnen vergaderen. Dat verzoek is nu middels een beschikking toegekend,

De enquêtecommissie werd op 19 december 2019 ingesteld nadat een voorbereidingscommissie de onderzoeksvraag heeft vastgesteld. In de parlementaire enquête gaat onderzoek gedaan worden, naar het verloop van de bouw en transitie van het nieuwe ziekenhuis. Zoals bekend zijn de kosten van de bouw velen malen hoger uitgevallen dan begroot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram