woensdag 5 oktober 2022 00:25
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
2 oktober 2020

Een 21-jarige vrouw heeft gisteren aan de politie 25 overvallen op minimarkets bekend. De vrouw pleegde die overvallen met haar 26-jarige vriend.  Het duo kreeg op Curaçao veel bekendheid omdat de man bij elke overval dezelfde camouflagepet droeg en de twee in een grijze Toyota Vitz reden.

Dinsdagavond werd de man bij een overval neergeschoten en vluchtte de vrouw weg. De man werd met een schotwond opgenomen in het ziekenhuis. De vrouw kwam hem woensdag opzoeken en werd toen gearresteerd.

Gisteren bezocht de politie samen met de 'Vitzgirl' tientallen minimarkets die in de afgelopen weken zijn overvallen. In 25 gevallen herkende ze plek als een doelwit en bekende ze dat de twee een gewapende overval op de winkel hebben gepleegd.

Beeld: Extra
-- Advertentie --

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram