vrijdag 12 augustus 2022 20:14
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
22 september 2020

Het Plaza Hotel is niet gekocht door het Algemeen Pensioenfonds Curaçao (APC), maar door voormalig werkgeversvoorzitter Hans de Boer van VNO-NCW. Dat blijkt uit berichtgeving van De Telegraaf. Het hotel, dat al jaren leeg stond en ernstig in verval is, is op de veiling voor 6,3 miljoen gulden verkocht.

Op de dag van de verkoop werd volop gespeculeerd wie het hotel gekocht zou hebben. Uiteindelijk kwam APC met een verklaring naar buiten het hotel te hebben gekocht. Nu blijkt dat het fonds het bod uitbracht namens een onbekende partij, namelijk Hans de Boer en twee bekenden van hem.

,,We gaan er een cultureel centrum met een klein beetje toerisme van maken. Zo doen we op een mooie manier wat terug”, zegt De Boer tegen De Telegraaf.

UPDATE | Niet Hans de Boer, maar het Algemeen Pensioenfonds Curaçao (APC) is de nieuwe eigenaar van het Plaza Hotel. Dat verklaart het APC tegenover NU.cw nadat deze website dinsdag melding maakte van de voormalige VNO-NCW voorzitter Hans de Boer als nieuwe eigenaar. NU.cw meldde dit op basis van berichtgeving in De Telegraaf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram