zaterdag 27 november 2021 18:16
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
4 september 2020

De deadline voor de parlementaire enquête naar het Hospital Nobo Otrobanda (HNO) wordt verschoven. De deadline loopt op 19 september af en kan op verzoek van de Staten worden verlengd, aldus Statenvoorzitter Ana Maria Pauletta (PAR) tegenover NU.cw.

De Staten zijn begin vorig jaar akkoord gegaan met een parlementaire enquête over de meerkosten waarmee de constructie van het HNO gepaard ging. Het nieuwe ziekenhuis was voorheen bekend als HNO, tegenwoordig als Curaçao Medical Center (CMC)

Pauletta zegt dat de voorzitter van de commissie die de voorbereidingen voor de enquête treft, Gisette Seferina (PAR), vorige week met de griffier heeft gezeten om een vergadering van de HNO-commissie en interne commissie te plannen.

De enquête heeft volgens Pauletta vertraging opgelopen doordat commissie-vergaderingen door de coronacrisis niet doorgingen.

Pauletta gaf tijdens een persconferentie antwoord op de vraag wanneer zij denkt dat de enquête naar het HNO echt plaats vindt:

Beeld: Antilliaans Dagblad

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram